\"هسوچان\" که مهندسي 60 ساله و بازنشسته است، درباره برگزاري اين نمايشگاه ميگويد: آنچه مرا وادار به انجام چنينکاري کرد، عشق و علاقه بسيار به غذا بوده است، بهطوري که وقتي 20 سال پيش در نمايشگاهي که از آثار کاخ موزه ملي تايوان برگزار شد يک قطعه يشم به شکل کلم و سنگي ديگر را که بسيار شبيه به خوکبريان شده بود، ديدم تصميم به ساخت شکل ظاهري غذاهاي مورد علاقه خود با استفاده از سنگهاي گوناگون گرفتم.
وي افزود: چينيها از عهد باستان به سنگها و هنر استفاده از آنها علاقهمند بودهاند و اين علاقه را ميتوان در ادبيات و مجموعههاي هنري آنها به وضوح ديد.
وي با انجام اين کار قصد داشته مردم را تشويق به حفظ اين هنر باستاني کند.
\"وونگ ويليان\" مدير برگزاري اين نمايشگاه ميگويد: چان از معدود مجموعهداراني است که هيچ تغييري در نمونهها ايجاد نکرده و تنها با قرار دادن آنها در بشقابها و ظرفهاي مختلف و آراستن آنها، اين اشکال مختلف را ساخته که شامل نمونههاي مختلفي از غذاها ازجمله: نيمرو، برنج سرخ شده، سوپ کوسه، گوشت انواع ماهي و حتي دسرهايي نظير ژله، بستني، کيک و شيريني ميشود و همگي چنان شبيه نمونههاي واقعي هستند که بازديدکنندگان را به اشتباه مياندازند.
M/R/108
انتهای پیام/